-->

Türkçe Anime İzle

www.jetdizifilm.com

www.izleonu.com

Sword Art Online 2 14.5.Bölüm Türkçe Altyazı

Sword Art Online 2 14.5.Bölüm Türkçe Altyazı

  • » ✓ Bunu İzliyorsun: Sword Art Online 2 14.5.Bölüm Türkçe Altyazı
  • » ✓ Proje bize ait olmayıp burası sadece online izleme alternatifi üzerine kurulmuş bir sitedir.
  • » ✓ İzlemek için aşağıdaki Playerlerden birini seçiniz...
  • » ✓ Diğer bölüme geçmek için bölüm seç'e basınız.

  • Yorum Yap Disqus

    Konusu

    Dizi Adı:
    Sword Art Online 2 14.5.Bölüm
    Yapım Yılı:
    2014
    Türü:
    Fantastik, Oyun, Aksiyon, Romantizm, Macera
    Puanı:
    8.5
    Fansub:
    Puzzle
    Konusu:
    SAO olayından bir yıl sonra Kirito, Japonya'nın İçişleri ve Ulaştırma Bakanlığı'nın "VR Bölümünden" Seijiro Kikuoka'nın tuhaf isteğiyle karşılaşır. Gun Gale Online adı verilen VRMMO oyunundaki "Ölüm Silahı" hakkında bir soruşturma vardır. Avatarı bu siyah silah tarafından vurulan oyuncu gerçek hayatta da hayatını kaybeder. Kikuoka'nın tuhaf isteğini reddedemeyen Kirito sanal dünyanın gerçek dünyayı etkileyebileceğine tam ikna olmasa da oyuna girer. Daha sonrasında Kirito hiç bilmediği bir dünyada "Ölüm Silahı" hakkında ipucu bulmaya çalışır. Bu yolda da Sinon adlı “Hecate II” silahı kullanan bayan bir keskin nişancı Kirito'ya yardım eli uzatır. Sinon'un da yardımıyla "Ölüm Silahı"nı bulabilmek umuduyla "Mermilerin Mermisi" adlı GGO'daki en iyi silah kullanıcıların seçileceği turnuvaya katılıp gizemli bir kişiyle temas kurmaya karar verir.


    Şu anda bunu izliyorsunuz Sword Art Online 2 14.5.Bölüm Türkçe Altyazı - www.jetdizifilm.com ziyaret etmeyi unutmayınız..

    ▼ Daralt

    Copyright © 2018 SITEMIZDE YER VERILEN TÜM VIDEOLAR ÇEŞITLI VIDEO PAYLAŞIM SITELERINDEN ALINMAKTA OLUP EMBED KODU ILE ÇALIŞMAKTADIR. VIDEOLARA YAPILAN YORUMLARDAN VE VIDEO IÇERIĞINDEN SITEMIZ YADA SITE YÖNETICILERIMIZ SORUMLU TUTULAMAZ. SONUÇ OLARAK SITEMIZ KENDI BÜNYESINDE HERHANGI BIR VIDEO BARINDIRMAMAKTA OLUP, VIDEO BARINDIRAN SITELERDEN ALINAN KOD ILE ÇALIŞIR.

    Bize Ulaşın

    Kullanım Şartları

    • Şartlar
    • İletişim
    Yukarı Çık