-->

Türkçe Anime İzle

www.jetdizifilm.com

www.izleonu.com

The Carrie Diaries 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazı

  • » ✓ Bunu İzliyorsun: The Carrie Diaries 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazı
  • » ✓ Proje bize ait olmayıp burası sadece online izleme alternatifi üzerine kurulmuş bir sitedir.
  • » ✓ İzlemek için aşağıdaki Playerlerden birini seçiniz...
  • » ✓ Diğer bölüme geçmek için bölüm seç'e basınız.

  • Yorum Yap Disqus

    Konusu


    -Konusu-

    Sex and the Cityden önceki Carrie ile tanışın. Modaya ve ilişkilere bakışımızı değiştiren Sex and the City'i bilmeyen yoktur. 30larındaki Carrie Bradshaw, mutluluğu arıyordu. Peki genç Carrienin hayatı nasıldı? Gossip Girl ve The O.C.nin yapımcısı Josh Schwartzın yeni gençlik dizisi, 80lerin retro kıyafetleriyle sizi büyüleyecek. 90ların sonunda hayatındaki en önemli şey; dostları, ilişkileri ve Manhattandı. Peki bu üçüyle de tanışmadan önceki Carrie Bradshaw nasıl biriydi sizce? The Carrie Diaries işte bu sorunun cevabını arıyor. Yıl 1984. 16 yaşındaki Carrie, liseden sonra kendisini nasıl bir geleceğin beklediğini merak ediyor. Ailevi meseleler bir yandan, lise aşkları diğer yandan sıkıştırıyor. Hayat önünde yeni kapılar açmak üzere. Tek yapması gereken hayallerinin şehri New York'tan içeri adım atmak. Sonrasını zaten biliyorsunuz.
    -Bölümler-

    Şu anda bunu izliyorsunuz The Carrie Diaries 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazı - www.jetdizifilm.com ziyaret etmeyi unutmayınız..

    ▼ Daralt

    Copyright © 2018 SITEMIZDE YER VERILEN TÜM VIDEOLAR ÇEŞITLI VIDEO PAYLAŞIM SITELERINDEN ALINMAKTA OLUP EMBED KODU ILE ÇALIŞMAKTADIR. VIDEOLARA YAPILAN YORUMLARDAN VE VIDEO IÇERIĞINDEN SITEMIZ YADA SITE YÖNETICILERIMIZ SORUMLU TUTULAMAZ. SONUÇ OLARAK SITEMIZ KENDI BÜNYESINDE HERHANGI BIR VIDEO BARINDIRMAMAKTA OLUP, VIDEO BARINDIRAN SITELERDEN ALINAN KOD ILE ÇALIŞIR.

    Bize Ulaşın

    Kullanım Şartları

    • Şartlar
    • İletişim
    Yukarı Çık