-->

Türkçe Anime İzle

www.jetdizifilm.com

www.izleonu.com

Boys Over Flowers 1.Bölüm İzle Türkçe Altyazı

Boys Over Flowers 1.Bölüm İzle Türkçe Altyazı

  • » ✓ Bunu İzliyorsun: Boys Over Flowers 1.Bölüm İzle Türkçe Altyazı
  • » ✓ Proje bize ait olmayıp burası sadece online izleme alternatifi üzerine kurulmuş bir sitedir.
  • » ✓ İzlemek için aşağıdaki Playerlerden birini seçiniz...
  • » ✓ Diğer bölüme geçmek için bölüm seç'e basınız.

  • Yorum Yap Disqus

    Konusu

    Dizi Adı:
    Boys Over Flowers 1.Bölüm izle
    Yapım Yılı:
    2009
    Türü:
    Dram, Komedi, Romantik
    IMDB Puanı:
    8.3
    Yönetmen:
    Jun Ki-sang
    Oyuncular:
    Lee Min Ho,Kim Hyun Joong,Kim Beom,Kim Jun (T-Max),Gu Hye Seon,Kim So Eun,Lee Si Young,Kim Ki Bang,Lee Hye Young,Kim Hyun Joo,Lee Min Jung,Han Chae Young
    Konusu:
    ShinHwa okulu, Goo Jun Pyo -küresel şirket ShinHwa Group’un varisi- , Yoon Ji Hoo, Soh Yi Jung ve Song Woo Bin’in yer aldığı, zenginlerin gittiği bir okuldur. F4 adında bir çete oluştururlar. Goo Jun Pyo F4’ün lideridir. Geum Jan Di –ailesi zengin değildir- çatıdan atlayan bir çocuğu kurtardığında olayın yayılmaması için ona burs verildiğinde ShinHwa Okulu’na katılmıştır. Geum Jan Di dışında bütün okul F4’e tapmaktadır. Ancak diğer üçünden farklı görünen Yoon Ji Hoo’dan hoşlanmaktadır. Geum Jan Di sonunda arkadaşını savunmak için F4 ile konuşur. O andan itibaren Goo Jun Pyo’nun ana rakibi olur. Hemen hemen her zaman Geum Jan Di dışlanır ve Yoon Ji Hoo ona bir şekilde yardım eder. Geum Jan Di ve Goo Jun Pyo’nun rekabeti yoğunlaşır ama aynı zamanda Geum Jan Di eğlence kaynağı olarak Goo Jun Pyo’nun dikkatini çekmiştir. Hikaye gelişir ve Goo Jun Pyo yavaş yavaş Geum Jan Di’yi sevmeye başlar. Öte yandan Geum Jan Di’nin dikkati Yoon Ji Hoon’un üzerindedir ancak hikaye ilerledikçe kalbini Goo Jun Pyo’ya kaptırır. Çift, sevgileri için mücadele edecekleri birçok engelle karşılaşır.


    Şu anda bunu izliyorsunuz Boys Over Flowers 1.Bölüm İzle Türkçe Altyazı - www.jetdizifilm.com ziyaret etmeyi unutmayınız..

    ▼ Daralt

    Copyright © 2018 SITEMIZDE YER VERILEN TÜM VIDEOLAR ÇEŞITLI VIDEO PAYLAŞIM SITELERINDEN ALINMAKTA OLUP EMBED KODU ILE ÇALIŞMAKTADIR. VIDEOLARA YAPILAN YORUMLARDAN VE VIDEO IÇERIĞINDEN SITEMIZ YADA SITE YÖNETICILERIMIZ SORUMLU TUTULAMAZ. SONUÇ OLARAK SITEMIZ KENDI BÜNYESINDE HERHANGI BIR VIDEO BARINDIRMAMAKTA OLUP, VIDEO BARINDIRAN SITELERDEN ALINAN KOD ILE ÇALIŞIR.

    Bize Ulaşın

    Kullanım Şartları

    • Şartlar
    • İletişim
    Yukarı Çık